Inici » Dermoconsell

Dermoconsell

A la Farmàcia Bofarull realitzem un anàlisi de l’estat de la seva pell i obtenim informació sobre: hidratació, porositat, uniformitat, arrugues, taques, elasticitat, sebo,…

D’aquesta forma, podrem detectar les deficiències  de la pell, fer un programa de prevenció i proposar-li solucions específiques per al seu tipus de pell i la seva problemàtica. Igualment, podem fer un seguiment a posteriori per tal d’avaluar l’evolució de la seva pell després d’haver seguit el tractament aconsellat.

Demana dia i hora

En compliment de l’establert en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedessin incorporats i seran tractades en els fitxers titularitat de Farmàcia Bofarull per a poder atendre la seva sol·licitud, així com per a informar-lo sobre les ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal.

DILLUNS A DIVENDRES
9h A 21h
DISSABTES
9h a 14h

Ens trobaràs al
carrer Sicília 96
08917 Badalona

933 993 452
673 840 864
farmabofarull@gmail.com

La Farmàcia Bofarull estarà tancada del dilluns 12 d’agost al diumenge 25 d’agost ambdós inclosos